Media

Wil je studio Ad astra in actie zien? Bekijk onze selectie foto’s en video’s.

Impressie

Pole Evolution

Studio Ad Astra heeft 3x de succesvolle show Pole Evolution geproduceerd. Een avondvullende show met acts door studio’s uit heel Nederland. Van de edities in 2019 en 2017 hebben we de volledige playlist online staan.

Fotoserie The Nutty Professor

Tijdens de prestigieuze PoleTheatre wedstrijd in de UK won Studio Ad Astra de eerste prijs in de categorie Pole Comedy. Ook comedy en artistiek paaldansen gaan samen.

Fotoserie Spiders

Deze fotos zijn gemaakt tijdens het NK paaldansen 2021 wat online moest plaatsvinden. Fotografe Caroline Demey legde de winnende duo act in detail vast.

Videoproject – The Phantom of the Opera

Een video project in eigen beheer. De meeslepende muziek van de bekende musical, nu in paaldansstijl.

Videoclip – She plays me like a melody

In samenwerking met DJ Da Hool en Jay Cless heeft Studio Ad Astra een videoclip gemaakt bij het lekkere nummer “She plays me like a Melody”

Show ICONS- Maria Callas

Een registratie van een optreden tijdens het Rotterdamse O-festival. Samen met zangeres Ekaterina Levental en Pianist Mark Toxopeus bracht Studio Ad Astra het leven van Maria Callas in beeld tijdens de show Icons van Rajiv Bhagwanbali.

Videoproject – The Reckoning

In eigen beheer gemaakt video project tijdens de corona-pandemie.

Videoproject – Caged

Een speciaal project om aandacht te vragen voor mentale gezondheid. De hopeloosheid en emoties die men ervaart tijdens het vastzitten in eigen hoofd. Deze act werd eerder uitgevoerd tijdens Dance Against the System in samenwerking met LOF Dancecrew.

Show Rituals

Een op verzoek gemaakte show met 4 dansers op een bijzondere locatie.

Fotoshoot – Bouwmaat

In de categorie “rondhangen op vreemde plekken”….samen met fotograaf Johan van Dreven en collega’s hebben we een shoot mogen doen in de Bouwmaat winkel. Het leverdere bijzondere beelden op.

Fotoshoot – Vertical

Een samenwerking met fotograaf Roberto Duran in Sydney. De serie Vertical is een creatieve ode aan de vertical arts.

Fotoshoot – Cube in black and white

In samenwerking met Caroline Demey hebben we bijzondere lijnen van de Aerial Cube in zwart/wit vastgelegd.